Hoe het werkt

U kunt zich abonneren op CPD Online op de pagina Abonnement.

 

Als u zich abonneert op CPD Online ontvangt u uw inloggegevens op het door u opgegeven e-mail adres. Na ontvangst van de machtiging zal uw abonnement binnen twee werkdagen geactiveerd worden.

 

De inloggegevens heeft u nodig om op de pagina Modules te kunnen kiezen uit de vele leermodules. Deze staan per catagorie geordend op deze pagina. Om een module te starten moet u op de link op die pagina klikken.

 

Bij CPD Online begint elke module met een test van uw huidige kennis. Die test wordt herhaald nadat u de leermodule heeft doorgenomen. Wij adviseren u om deze tien vragen bij de hand te houden bij het doornemen van de stof.

 

Indien u de tien vragen niet allemaal correct beantwoordt, kunt u dat deel van de studiestof opnieuw doornemen en de test nogmaals afnemen. U kunt de test zo vaak doen als nodig is. 

 

Tevens kunt u kiezen uit Podcasts, gerangschikt naar aandachtsgebied. Indien u een Pocast heeft uitgekozen, moet u op de link klikken om de Podcast te downloaden. Deze podcasts kunt u vervolgens op uw computer of op uw MP3 speler afluisteren. Nadien kunt u op de website de bijhorende toets maken, om zo uw punten te verdienen.

 

In beide gevallen geldt dat als u ingelogd bent op medilearn.nl kunt u zonder verder inloggen door naar CPD Online.

 

De toets met 100% succes doorlopen? Dan kunt u een certificaat aanvragen. Dit certificaat wordt opgeslagen onder MyCPD, waar u altijd uw behaalde certificaten kunt inzien en kunt printen. Uw MyCPD pagina kunt u openen als u ingelogd bent op de meest linker tab bovenaan deze pagina.

 

De bijbehorende studiepunten registreert Medicom wekelijks in het GAIA systeem. Het is daarvoor belangrijk dat wij over uw BIG nummer beschikken. Dit nummer vragen wij dan ook bij uw aanmelding.x

Aanmelden

x

Inloggen